Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Έρευνα για άτομα με ΣΔΤ1

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, η οποία αφορά τον ρόλο της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της αυτοδιαχείρισης των επιπέδων του δείκτη γλυκοζυλιωμένης στην νεαρή ενηλικίωση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Ετήσια Γιορτή 2016

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016


Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, η ΠΕΑΝΔ φόρεσε τα καλά της και γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους με την καθιερωμένη ετήσια γιορτή του συλλόγου. Στον όμορφο χώρο του Κτήματος « Jockeys Club», εκατοντάδες φίλοι και μέλη του συλλόγου έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που για μια ακόμη φορά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Παρά την οικονομική κρίση και τις δύσκολες συνθήκες, οι συμμετέχοντες άγγιξαν τους 450, εκ των οποίων οι περισσότεροι ηταν παιδιά και νέοι με Διαβήτη τύπου ένα.

Ο κόσμος έφτανε στον χώρο ανυπομονώντας να συναντήσει φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να σχηματιστεί μια τεράστια παρέα που γέμισε την αίθουσα με φωνές και χαμόγελα.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν η πρόεδρος κ.Σοφία Μανέα και η αντιπρόεδρος κ.Μαριαλένα Λιούλια ,εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΑΝΔ, με μια σύντομη αναφορά στις δράσεις και συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Η βραδιά συνεχίστηκε με την καθιερωμένη απονομή επαίνων σε μαθητές μέλη του συλλόγου, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο ενώ το κέφι άρχισε να ανεβαίνει όταν μικρά και μεγάλα κορίτσια παρουσίασαν δύο μοντέρνα χορευτικά που είχαν προετοιμάσει αποκλειστικά για τη γιορτή με τη βοήθεια της καθηγήτριας χορού κας. Κωνσταντίνας Καραβά. Η έκπληξη της βραδιάς ηταν για φέτος η κ.Άντζελα Ευριπίδη, από το χώρο της μόδας η οποία έδωσε το δικό της μήνυμα για τη βραδιά. Όταν οι ομιλίες έφτασαν στο τέλος, τη θέση τους πήρε το φαγητό, η λαχειοφόρος αγορά που αντάμειψε τους πιο τυχερούς με όμορφα δώρα και τέλος ο ξέφρενος χορός που κράτησε μέχρι αργά.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που πάντα η συμμετοχή σας ξεπερνάει τις προσδοκίες μας, τους γιατρούς και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές της ΠΕΑΝΔ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουμε στις εταιρείες που στήριξαν οικονομικά και προϊοντικά την εκδήλωση. Αυτές ηταν κατά σειρά οικονομικής στήριξης οι: Ascensia Diabetes Care ( Bayer Hellas), Abbott Hellas, Menarini Διαγνωστικά, ΓΙΩΤΗΣ, Novo Nordisk 

ενώ προϊόντα προσέφεραν οι εταιρείες Ζωγράφος , Μέλισσα, Οπτικά ΣΚΟΥΤΑΡΗ, Beauty K's κ. Κωνσταντίνα Σταμάτη, κ. Ελισσάβετ Τζιά, Beiersdorf Hellas (Nivea), Χειροποίητα κοσμήματα: Victoria's Jewellery, Γεωργία Παπαδοπούλου Μαργαρίτη, Βίκυ Κοντέλη, Γιώργος Μπουκουβάλας, Σχολές χορού: Pilates by Mandy, The Venue, Οικογένεια Γκίκα για τα προϊόντα περιποίησης LR HEALTH & BEAUTY, Εισαγωγική εταιρεία ΜΠΙΛΛΗΣ Α.Ε., κ. ΜΑΥΡΙΔΟΥ Ρία για τα τραπεζομάντιλα, κ. Ελένη ΒΛΑΣΣΗ για τα χειροποίητα λικέρ, Φαρμακείο Θεόδωρος ΣΑΚΚΟΠΟΥΛΟΣ-Tofarmakeiomou.gr, Kατάστημα Babycare.gr

Φωτογραφίες

1 Δ.Σ. Δ.Σ. Δ.Σ. βράβευση πρωτοετών φοιτητών μας χορευτικό μικρών κοριτσιών χορευτικό μικρών κοριτσιών χορευτικό μικρών κοριτσιών χορευτικό μικρών κοριτσιών χορευτικό μικρών κοριτσιών χορευτικό μεγάλων κοριτσιών χορευτικό μεγάλων κοριτσιών βράβευση παιδιών χορευτικού και δασκάλας κ. Άντζελα Ευρυπίδη η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ κ. Μανέα με την κ.Άντζελα Ευρυπίδη η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ κ. Μανέα με την κ.Άντζελα Ευρυπίδη παιδική ψυχαγωγία παιδική ψυχαγωγία παιδική ψυχαγωγία παιδική ψυχαγωγία παιδική ψυχαγωγία παιδική ψυχαγωγία στιγμιότυπα απο χορό στιγμιότυπα απο χορό εταιρεία BAYER εταιρεία ABBOTT εταιρεία ΜENARINI εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ εταιρεία ΖΩΓΡΑΦΟΣ
Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron

Αγαπητά μέλη και φίλοι της "Π.Ε.Α.Ν.Δ.", με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Ενημερωτικό Συνέδριο με τίτλο « Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας» που θα πραγματοποιήσουμε στις 26 & 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE HOTEL, στην Κέρκυρα.

Περισσότερα