Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΕΑΝΔ" σας ενημερώνει ότι λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης στις 21 Ιανουαρίου 2018 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξαιτίας έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου

Αναλυτικά

Παιδικό Θεατρικό Χορευτικό Ετήσιας Εκδήλωσης 2018

Προσκαλούμε όσα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν το θεατρικό χορευτικό που θα παρουσιαστεί στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Επίδειξη Μόδας προς τιμήν της «ΠΕΑΝΔ»

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 ο οίκος μόδας « Harakas Fashion» υποδέχτηκε την ΠΕΑΝΔ ως επίτιμο καλεσμένο στην επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσιάζοντας μια συλλογή ρούχων υψηλής ραπτικής, εμπνευσμένα από τον Ιαπωνικό πολιτισμό. 

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο τη συγκέντρωση πόρων κατά του Νεανικού Διαβήτη.

Το show άνοιξαν παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν σε ένα ιαπωνικό χορευτικό και στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος κ. Σοφία Μανέα, η οποία μίλησε για το έργο της “ΠΕΑΝΔ” μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους ελπιδοφόρα μηνύματα και ευχές νεαρών μελών για το μέλλον του διαβήτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίτιμοι καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και όχι μόνο καθώς και ο πρέσβης της Ιαπωνίας κος Masuo Nishibayashi.

Στην επίδειξη μόδας είδαμε ρούχα που τράβηξαν όλα τα βλέμματα, τις εντυπώσεις όμως έκλεψε το μέλος μας Στεφανία Κάτση που περπάτησε στην πασαρέλα με δημιουργία του σχεδιαστή.


Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron