Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Έρευνα για άτομα με ΣΔΤ1

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, η οποία αφορά τον ρόλο της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της αυτοδιαχείρισης των επιπέδων του δείκτη γλυκοζυλιωμένης στην νεαρή ενηλικίωση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Επίδειξη Μόδας προς τιμήν της «ΠΕΑΝΔ»

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 ο οίκος μόδας « Harakas Fashion» υποδέχτηκε την ΠΕΑΝΔ ως επίτιμο καλεσμένο στην επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσιάζοντας μια συλλογή ρούχων υψηλής ραπτικής, εμπνευσμένα από τον Ιαπωνικό πολιτισμό. 

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο τη συγκέντρωση πόρων κατά του Νεανικού Διαβήτη.

Το show άνοιξαν παιδιά του συλλόγου που συμμετείχαν σε ένα ιαπωνικό χορευτικό και στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος κ. Σοφία Μανέα, η οποία μίλησε για το έργο της “ΠΕΑΝΔ” μεταφέροντας στους παρευρισκόμενους ελπιδοφόρα μηνύματα και ευχές νεαρών μελών για το μέλλον του διαβήτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίτιμοι καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και όχι μόνο καθώς και ο πρέσβης της Ιαπωνίας κος Masuo Nishibayashi.

Στην επίδειξη μόδας είδαμε ρούχα που τράβηξαν όλα τα βλέμματα, τις εντυπώσεις όμως έκλεψε το μέλος μας Στεφανία Κάτση που περπάτησε στην πασαρέλα με δημιουργία του σχεδιαστή.


Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron

Αγαπητά μέλη και φίλοι της "Π.Ε.Α.Ν.Δ.", με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Ενημερωτικό Συνέδριο με τίτλο « Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας» που θα πραγματοποιήσουμε στις 26 & 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE HOTEL, στην Κέρκυρα.

Περισσότερα