Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Πάμε Διακοπές

Το γραφείο της ΠΕΑΝΔ, θα παραμείνει κλειστό την περίοδο του καλοκαιριού απο 6 έως 26 Αυγούστου

Αναλυτικά

Έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Αθηνών

Για 3η χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes».

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Ενημέρωση για το 5% -2016

Ημ/νία δημοσίευσης: Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016


Για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 η εκδήλωση ενημέρωσης της "ΠΕΑΝΔ" για την εισαγωγή των μαθητών με διαβήτη της Β' και Γ’ Λυκείου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η πρόεδρος κ.Σοφία Μανέα ενημέρωσε λεπτομερώς γονείς και μαθητές για τον τρόπο εισαγωγής τους στο Πανεπιστήμιο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τη φετινή σχολική χρονιά, είτε με Πανελλαδικές εξετάσεις είτε με τη διαδικασία του 5%. 

Επιπλέον η πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής Θεσσαλονίκης δ.Λυδία Καλαρέμα και ο τριτοετής φοιτητής Νομικής Θεσσαλονίκης κ.Δημήτρης Καπερδανάκης, μίλησαν για την εμπειρία τους με το 5% και τις Πανελλαδικές εξετάσεις αντίστοιχα, λύνοντας παράλληλα απορίες των ενδιαφερόμενων σχετικά με τις δύο διαδικασίες.

Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν ζεστά και κρύα ροφήματα της επιλογής τους καθώς και προϊόντα των εταιρειών ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. 

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron