Δελτία Τύπου

Ανακοινώσεις

Πάμε Διακοπές

Το γραφείο της ΠΕΑΝΔ, θα παραμείνει κλειστό την περίοδο του καλοκαιριού απο 6 έως 26 Αυγούστου

Αναλυτικά

Έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Αθηνών

Για 3η χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes».

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016


Στις 13 Νοεμβρίου 2016 – παραμονή του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας διαβήτη -68 μέλη της «Π.Ε.Α.Ν.Δ.» συμμετείχαν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων.΄ Oλοι μαζί, γονείς και παιδιά, τρέξαμε με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk", μιας εταιρίας με παγκόσμια παρουσία στον τομέα της υγείας και με 90 χρόνια καινοτομίας και πρωτοπορίας στη θεραπεία του διαβήτη.

Σύνθημά μας “ Run to change diabetes”,τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη, τρέχουμε σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ευρύ κοινού για τη χρόνια νόσο. Κυρίως όμως τρέξαμε για τη χαρά του αθλητισμού , για την ευχαρίστηση της συμμετοχής, για να δώσουμε το έμπρακτο παράδειγμα συμπαράστασης στα αγαπημένα πρόσωπα και για να μεταφέρουμε το αισιόδοξο μήνυμα πως η ζωή με το διαβήτη δεν είναι εμπόδιο σε κανένα στόχο ζωής μας !


Φωτογραφίες

Ομάδα 5 χιλιομέτρων τα κορίτσια μας μικροί μεγάλοι, όλοι εκεί για ένα σκοπό μικροί μεγάλοι, όλοι εκεί για ένα σκοπό
Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron