Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΕΑΝΔ" σας ενημερώνει ότι λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης στις 21 Ιανουαρίου 2018 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξαιτίας έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου

Αναλυτικά

Παιδικό Θεατρικό Χορευτικό Ετήσιας Εκδήλωσης 2018

Προσκαλούμε όσα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν το θεατρικό χορευτικό που θα παρουσιαστεί στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Διανομή λαχανικών ¨Μπαρμπα Στάθης

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016


Αγαπητά μέλη της "ΠΕΑΝΔ",

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε οτι για συνεχή χρονιά η εταιρία " Μπάρμπα Στάθης", θα προσφέρει εντελώς δωρεάν στις οικογένειες - μέλη της "ΠΕΑΝΔ" μεγάλη ποσότητα  κατεψυγμένων λαχανικών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως μας αποστείλουν  έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016 σχετικό e-mail στο   info@peand.gr.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ποσότητα προϊόντων, η οποία θα καθοριστεί από το εύρος των αιτήσεων που θα συγκεντρώσουμε. Επίσης όσοι πληρούν οικονομικά ή και κοινωνικά κριτήρια, μπορούν να μας το δηλώσουν προκειμένου να συνυπολογιστεί για να λάβουν  επιπλέον ποσότητα.

**Αποκλειστικά και μόνογια την extra Ποσότητα (οικονομικά - κοινωνικά κριτήρια), μπορείτε να μας διαβιβάσετε ότι απο τα παρακάτω διαθέτετε:
1. Εκκαθαριστικό της Εφορίας τελευταίου έτους
2. Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ
3. Πολυτεκνία
4. Βιβλιάριο απορίας από τη Πρόνοια
6. Ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% σε ισχύ από τα ΚΕΠΑ


 
Η παράδοση των κατεψυγμένων λαχανικών θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες απο την ολοκλήρωση των αιτήσεων. Δεδομένου οτι δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων, οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι τη μέρα και ώρα παράδοσης που θα καθοριστεί. Τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει και άλλο πρόσωπο αντί του μέλους με την προσκόμιση της ταυτότητας υγείας του μέλους ή εξουσιοδότηση επικυρωμένη απο Δημόσια Αρχή για λογαριασμό του μέλους.

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron