Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Πάμε Διακοπές

Το γραφείο της ΠΕΑΝΔ, θα παραμείνει κλειστό την περίοδο του καλοκαιριού απο 6 έως 26 Αυγούστου

Αναλυτικά

Έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Αθηνών

Για 3η χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes».

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Δωρεάν διανομή προϊόντων ΔΕΛΤΑ

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017Αγαπητά μέλη,
 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για 2η συνεχή χρονιά η εταιρεία  ΔΕΛΤΑ Α.Ε. θα διαθέσει γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα και γιαούρτι) στα μέλη μας, που βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Λόγω της περιορισμένης προσφοράς προϊόντων, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει αποκλειστικά για τα ταμειακά ενήμερα μέλη και με βάση οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια που θα προκύψουν από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 
        1. Εκκαθαριστικό της Εφορίας τελευταίου έτους
        2. Βιβλιάριο Απορίας από την Πρόνοια
 
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για αυτή την ενέργεια και στείλτε μας όποιο απο τα παραπάνω δικαιολογητικά διαθέτετε στο peand@live.com, εντός της πρώτης βδομάδας κάθε μήνα (από Φεβρουάριο έως Μάϊο και από Σεπτέμβρη έως Νοέμβρη 2017), διότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά επτά (7) μηνιαίες διανομές με πρώτη το μήνα Φεβρουάριο στις 21/2/17. Οι επόμενες θα είναι κάθε δεύτερη βδομάδα του μήνα με εξαίρεση τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο.


Σε κάθε διανομή μπορούν να ενταχθούν και νέοι δικαιούχοι, για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μας δηλώνετε το ενδιαφέρον σας  εντός της πρώτης βδομάδας κάθε μήνα.


Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι την ημέρα και ώρα της παράδοσης. Τα προϊόντα μπορεί να τα παραλάβει και άλλο πρόσωπο αντί του μέλους με την προσκόμιση της ταυτότητας υγείας του μέλους ή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια αρχή για λογαριασμό του μέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Κάρτες ανεργίας ΟΑΕΔ και πολυτέκνων δεν γίνονται δεκτές ως δικαιολογητικά!

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron