Παροχές για Μέλη

Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΠΕΑΝΔ" σας ενημερώνει ότι λόγω ματαίωσης της προγραμματισμένης στις 21 Ιανουαρίου 2018 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εξαιτίας έλλειψης απαρτίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου

Αναλυτικά

Παιδικό Θεατρικό Χορευτικό Ετήσιας Εκδήλωσης 2018

Προσκαλούμε όσα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν το θεατρικό χορευτικό που θα παρουσιαστεί στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Δωρεάν διανομή προϊόντων ΔΕΛΤΑ

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017Αγαπητά μέλη,
 
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι για 2η συνεχή χρονιά η εταιρεία  ΔΕΛΤΑ Α.Ε. θα διαθέσει γαλακτοκομικά προϊόντα (γάλα και γιαούρτι) στα μέλη μας, που βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Λόγω της περιορισμένης προσφοράς προϊόντων, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει αποκλειστικά για τα ταμειακά ενήμερα μέλη και με βάση οικονομικά/κοινωνικά κριτήρια που θα προκύψουν από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
 
        1. Εκκαθαριστικό της Εφορίας τελευταίου έτους
        2. Βιβλιάριο Απορίας από την Πρόνοια
 
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για αυτή την ενέργεια και στείλτε μας όποιο απο τα παραπάνω δικαιολογητικά διαθέτετε στο peand@live.com, εντός της πρώτης βδομάδας κάθε μήνα (από Φεβρουάριο έως Μάϊο και από Σεπτέμβρη έως Νοέμβρη 2017), διότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά επτά (7) μηνιαίες διανομές με πρώτη το μήνα Φεβρουάριο στις 21/2/17. Οι επόμενες θα είναι κάθε δεύτερη βδομάδα του μήνα με εξαίρεση τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο.


Σε κάθε διανομή μπορούν να ενταχθούν και νέοι δικαιούχοι, για το λόγο αυτό παρακαλούμε όπως μας δηλώνετε το ενδιαφέρον σας  εντός της πρώτης βδομάδας κάθε μήνα.


Δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι την ημέρα και ώρα της παράδοσης. Τα προϊόντα μπορεί να τα παραλάβει και άλλο πρόσωπο αντί του μέλους με την προσκόμιση της ταυτότητας υγείας του μέλους ή εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια αρχή για λογαριασμό του μέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Κάρτες ανεργίας ΟΑΕΔ και πολυτέκνων δεν γίνονται δεκτές ως δικαιολογητικά!

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron