Εκδηλώσεις / Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Ανακοινώσεις

Άμεση πρόσληψη Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού

Αναζητούμε για άμεση πρόσληψη νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για τη θερινή κατασκήνωση παιδιών με Νεανικό Διαβήτη.

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ημ/νία δημοσίευσης: Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017


Το εργαστήριο συστημικής εκπαίδευσης και θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" στα πλαίσια της συνεργασίας με το σύλλογό της "ΠΕΑΝΔ", προσφέρει στα ενήλικα μέλη  του (γονείς και ενήλικα άτομα με διαβήτη)  δωρεάν διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα " ΕΞΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ".

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2017, ώρες 4-7μμ στο χώρο του φαρμακείου "Θεοχάρης" (Λ.Αλεξάνδρας 119-Γκύζη).


Λίγα λόγια για το σεμινάριο: Στο σεμινάριο αυτό τα άτομα θα μπορέσουν να ανακαλύψουν λειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας με τους σημαντικούς άλλους και καθώς και δεξιότητες που είναι σημαντικές για να βελτιώσουν την ποιότητα της επικοινωνίας. Πως μπορώ να ακούω και να ακούγομαι καλύτερα, πως μπορώ να συνκατασκευάζω και να αξιοποιώ διαφωνίες και διαφορετικές οπτικές, είναι κάποιοι από τους βασικούς άξονες του σεμιναρίου.

Η εμπειρία του εργαστηρίου δουλεύοντας συστηματικά με άτομα με διαβήτη και τις οικογένειές τους, έδειξε ότι πολλά θέματα που προκύπτουν και δυσχεραίνουν τη διαχείριση του διαβήτη, την ουσιαστική υποστήριξη από τους οικείους καθώς και την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης αφορούν δυσλειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας. Για τον λόγο αυτό σχεδιάστηκε αυτό το σεμινάριο ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες να διερευνήσουν νέες πτυχές στην επικοινωνία τους με τους άλλους.


Εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 


Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς και ενήλικα άτομα με διαβήτη. 
  2. Προτεραιότητα έχουν οι συμμετέχοντες στους 4 κύκλους βιωματικών σεμιναρίων που διοργανώθηκαν απο το σύλλογο.
  3. H Θέση δεσμεύεται μετά απο καταβολή ποσού εγγύησης 40ευρώ/συμμετέχοντα, το οποίο επιστρέφεται στο τέλος του σεμιναρίου (η επιστροφή γίνεται εφόσον ο ενδιαφερόμενος παρακολουθήσει και τις δύο ημέρες)

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το σύλλογο (210-7796660 ή peand@live.com) 

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron