Εκδηλώσεις / Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Ανακοινώσεις

Δωρεάν Αναλώσιμα - ΑΜΕΣΗ διάθεση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Π.Ε.Α.Ν.Δ.» προσφέρει δωρεάν Αναλώσιμα Υλικά Διαβήτη-Αντλίας και Ινσουλίνες σε οικογένειες που χρειάζονται.

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ - Υποστηρίζοντας το Παιδί μου στο Σχολείο - Τρέχον

Ημ/νία δημοσίευσης: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017

Το εργαστήριο συστημικής εκπαίδευσης και θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" στα πλαίσια της συνεργασίας με την "ΠΕΑΝΔ" προσφέρει στους γονείς μέλη της "ΠΕΑΝΔ" δωρεάν βιωματικό σεμινάριο με θέμα  " ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ".


Η εμπειρία μας δουλεύοντας με άτομα με διαβήτη και τις οικογένειές τους, μας δείχνει ότι οι γονείς έρχονται αντιμέτωποι με πολλά διλήμματα αλλά και ερωτήματα σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το παιδί τους στο σχολείο καθώς και το δικό τους ρόλο.


Για τον λόγο αυτό σχεδιάστηκε αυτό το σεμινάριο ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να διερευνήσουν τρόπους υποστήριξης του παιδιού τους στην εκπαιδευτική διαδικασία που αφορούν:

  • στη συνεργασία με το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς
  • στην υποστήριξη των παιδιών σε θέματα και δυσκολίες που προκύπτουν στο σχολικό περιβάλλον
  • στις απαιτήσεις του σχολείου και τη μελέτη στο σπίτι

 

Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 9 και 16 Δεκεμβρίου, ώρες 4 με 7μμ, στο Φαρμακείο "ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ" επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας 119, Αθήνα (πλησίον μετρό Αμπελόκηποι").


Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το σύλλογο έως 8 Δεκεμβρίου 2017 (info@peand.gr ή 210-7796660 Δευτ-Τετ. 5-9μμ & Τρ-Πέμ-Παρ. 10-2μμ)

Copyright © 1983-2017 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron