Εκδηλώσεις / Συνεργαζόμενοι Φορείς

Ανακοινώσεις

Έρευνα για άτομα με ΣΔΤ1

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε μια έρευνα, η οποία αφορά τον ρόλο της ψυχικής υγείας, της ποιότητας ζωής και της αυτοδιαχείρισης των επιπέδων του δείκτη γλυκοζυλιωμένης στην νεαρή ενηλικίωση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Αναλυτικά

Γίνετε Μέλη

μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε ...

Αναλυτικά

Συνάντηση με την σπουδαιότερη Ελληνίδα συγγραφέα, Άλκης Ζέη

Ημ/νία δημοσίευσης: Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

«Το καπλάνι της βιτρίνας», «Η μωβ ομπρέλα», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», «Ο ψεύτης παππούς» είναι λίγα μόνο από τα βιβλία της σπουδαιότερης Ελληνίδας συγγραφέα, Άλκης Ζέη, που έχει καταξιωθεί διεθνώς και συνεχίζει να καταξιώνεται, επηρεάζοντας χιλιάδες αναγνωστών με το έργο της.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, τα παιδιά της «ΠΕΑΝΔ» θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ίδια τη συγγραφέα από κοντά και να συζητήσουν μαζί της σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον εκδοτικό οίκο «Μεταίχμιο» ( Ιπποκράτους 118- Αθήνα) τη Δευτέρα 2 Απριλίου (Μεγ. Δευτέρα).

 

Η κυρία Ζέη θα κάνει μια σύντομη εισαγωγή στα παιδιά μετά από πρόλογο που θα γίνει για εκείνη και στη συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις για τη ζωή της και για τα βιβλία της. Ενθαρρύνεται η διαδραστική συμμετοχή των παιδιών στην εκδήλωση, άρα καλό θα ήταν να είναι προετοιμασμένα σε σχέση με κάποιο από τα βιβλία της ή και τη ζωή της που μπορεί να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, έτσι ώστε να γίνουν ερωτήσεις και να υπάρξουν ερεθίσματα προς συζήτηση.

 

Στο τέλος της συζήτησης η κυρία Άλκη Ζέη θα υπογράψει τα βιβλία της.

 

Ώρα προσέλευσης 11.30 πμ, έναρξης εκδήλωσης 12.00.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.

 

Ηλικίες παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν 6-12 ετών (παιδιά Δημοτικού)

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν και μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά μη μέλη του Συλλόγου.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του συλλόγου 2107796660 (Δευτέρα & Τετάρτη 5-9μμ ή Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10πμ-2μμ) ή στο e-mail: info@peand.gr μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαρτίου.

Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Copyright © 1983-2018 Π.Ε.Α.Ν.Δ.
Μακρυνίτσας 12-14 • Αθήνα 11522
Τηλ: 210 779 6660 • Fax: 210 7796461
Website by Theratron

Αγαπητά μέλη και φίλοι της "Π.Ε.Α.Ν.Δ.", με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Ενημερωτικό Συνέδριο με τίτλο « Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας» που θα πραγματοποιήσουμε στις 26 & 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE HOTEL, στην Κέρκυρα.

Περισσότερα