Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης & Επιμόρφωσης Σχολικών Νοσηλευτών, Επισκεπτών Υγείας, Πασχόντων και γονέων στον ΣΔτ1 On-line Πληρωμή

 

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό για τη συμμετοχή σας στο Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης & Επιμόρφωσης Σχολικών Νοσηλευτών, Επισκεπτών Υγείας, Πασχόντων και Γονέων στον ΣΔτ1, με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για την πληρωμή.

 

Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται:

  • 140,00€ /συμμετέχοντα - το ποσό αυτό αφορά Σχολικούς Νοσηλευτές ή λοιπό προσωπικό και μπορεί να πληρωθεί σε 3 δόσεις με προκαταβολή 50€ με την έναρξη παρακολούθησης και 2 ισόποσες δόσεις των 45€ μέχρι και την ολοκλήρωση της 7ης θεματικής ενότητας.
  • 50,00€ /συμμετέχοντα - το ποσό αυτό αφορά Πάσχοντες- μέλη και Γονείς που τα παιδιά τους είναι μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ.
  • 90,00€ /συμμετέχοντα - το ποσό αυτό αφορά Πάσχοντες-μη μέλη και Γονείς μη μελών της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και μπορεί να πληρωθεί σε 2 δόσεις με προκαταβολή 50€ με την έναρξη παρακολούθησης και 40€ μέχρι και την ολοκλήρωση της 7ης θεματικής ενότητας.
  • 30,00€ /συμμετέχοντα για όποιον επιθυμεί να παραλάβει πλήρες πακέτο για την πρακτική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει έντυπο υλικό και αναλώσιμα υλικά Διαβήτη (πλήρες Kit μετρητή σακχάρου τελευταίας τεχνολογίας, αναλώσιμα αντλίας, βελονάκια και σκαρφιστήρες διαφόρων μεγεθών και εταιριών, πένες ινσουλίνης, ταινίες μέτρησης σακχάρου και κετόνης, ταμπλέτες ή gel γλυκόζης, διάλυμα ελέγχου, pads, οδηγός ενέσεων κλπ). Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) και καταβάλλεται εξ αρχής με την αίτηση εγγραφής ή σε δεύτερο χρόνο μετά απο ενημέρωση του συμμετέχοντα.


Διαδικτυακό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Κατάρτισης & Επιμόρφωσης Σχολικών Νοσηλευτών, Επισκεπτών Υγείας, Πασχόντων και γονέων στον ΣΔτ1 On-line Πληρωμή

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πληρώσετε:
Όνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
T.K.:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
1) Σχολικούς Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό - Εφάπαξ Πληρωμή:
Ποσότητα:
2) Πάσχοντες- ΜΕΛΗ και Γονείς ΜΕΛΩΝ της Π.Ε.Α.Ν.Δ.:
Ποσότητα:
3) Πάσχοντες- ΜΗ ΜΕΛΗ και Γονείς ΜΗ ΜΕΛΩΝ της Π.Ε.Α.Ν.Δ. - Εφάπαξ Πληρωμή:
Ποσότητα:
4) Παραλαβή Πακέτου Αναλωσίμων για την πρακτική άσκηση:
Ποσότητα:
1α) Σχολικούς Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό - Πληρωμή Προκαταβολής για την έναρξη παρακολούθησης:
Ποσότητα:
3α) Πάσχοντες- ΜΗ ΜΕΛΗ και Γονείς ΜΗ ΜΕΛΩΝ της Π.Ε.Α.Ν.Δ. - Πληρωμή Προκαταβολής για την έναρξη παρακολούθησης:
Ποσότητα:
1β) Σχολικούς Νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό - Πληρωμή 2ης ή 3ης δόσης μέχρι και την ολοκλήρωση της 7ης θεματικής ενότητας:
Ποσότητα:
3β) Πάσχοντες- ΜΗ ΜΕΛΗ και Γονείς ΜΗ ΜΕΛΩΝ της Π.Ε.Α.Ν.Δ. - Εξόφληση μέχρι και την ολοκλήρωση της 7ης θεματικής ενότητας:
Ποσότητα: